Artisti suuriin ja pieniin tapahtumiin

Tilaa meidät keikalle
artisti

Marttiska on Suomen paras duo -kilpailussa menestynyt pitkän linjan muusikon ja viihdetaiteilijan kokoonpano, jolta ei energia lopu kesken. Tämän on todennut yleisömmekin näillä sanoilla:

”On sulla virtaa!”

Soitamme ja sovellamme listahittejä tyylilajista toiseen. Meiltä luonnistuvat pop, rock ja disco, iskelmä, jazz ja blueskin. Artisteina olemme luovia ja aina avoinna uusille ideoille. Omiakin kappaleita löytyy!

Haluatko järjestää juhlat, joista puhutaan vielä ensi vuonna? Soita paikalle Marttiska. Me hoidamme homman ryminällä kotiin.

Tunnelmaa pienempiin bileisiin

Juhlien järjestäminen vaatii valtavasti energiaa. Me emme tuhlaa aikaasi turhuuksiin. Lupaamme tuoda tullessamme rennon tunnelman ja toiveittesi mukaan räätälöidyn musiikkikattauksen, ammattitaidolla. Akustinen duo on näppärä ratkaisu yksityistilaisuuksiin. Isosta soundistamme huolimatta mahdumme hyvin pieniinkin tiloihin soittamaan. Tuomme mukanamme laadukkaan äänentoiston ja fiiliksen vaatiman valaistuksen, tyylikkäistä esiintyjistä puhumattakaan.


Jos tilanne vaatii tunnelmallista taustamusiikkia, tulkintamme maalaa kauniin pohjan keskustelua kuitenkaan keskeyttämättä. Tunnelmoinnista siirrymme sujuvasti houkuttelemaan pahimmatkin puujalat tanssilattialle illanvieton villin osuuden alkaessa. Häät, polttarit, ristiäiset, synttärit ja sadonkorjuujuhlat – you name it, we play it.

Buukkaa bändi juhliisi

Vipinää virkistysiltamiin ja suurempiin karnevaaleihin

Rautaisella ammattitaidolla ja tarttuvalla energialla takaamme myös, että porukka saadaan juhlatuulelle myös silloin, kun on aika kiskoa kravatti kaulasta tai työhanskat kourista. Pikkujoulut, virkistyspäivät ja ravintolakeikat – kaikki ovat tuttuja juttuja ja muutettavissa huippujuhliksi.

Otamme helposti haltuun myös suuremmat keikkalavat ja väkijoukot. Älä anna bändin koon hämätä – egomme ja energiamme täyttävät kyllä suuremmatkin tilat! 

Kevyt keikkakalustomme ja kahden hengen kokoonpano takaavat joustavan liikkumisen ympäri Suomen. Erityistaitoihimme kuuluvat myös huippuunsa hiotut kartanlukutaidot. Artistit löytävät siis aina paikalle ajoissa. Minkä lupaamme, sen pidämme.